X

Dues dones, assassinades presumptament per les seves parelles en manco de 24 hores

Veïnats d'Estepona es concentren per mostrar el seu rebuig

10/03/2019

Dues dones, assassinades presumptament  per les seves parelles en manco de 24 hores

Balanç tràgic de violència masclista. Dues dones han estat assassinades, presumptament per les seves parelles, en manco de 24 hores. La darrera, a Pontevedra.

A Estepona, a Màlaga, un home britànic ha apunyalat presumptament fins a deu vegades la seva dona de nacionalitat espanyola. Avui horabaixa veïnats i amics de la víctima s’han concentrat davant l’ajuntament d’Estepona per mostrar el seu rebuig amb un minut de silenci.

L’home, que romana ingressat en un hospital després d’infringir-se ferides en els canells, hauria assassinat la seva dona en presència del fill d’ambdós, de 15 anys. Tampoc no constava cap denúncia prèvia.

I a Valga, a Pontevedra, un home de 46 anys ha matat presumptament la seva dona, de 43, amb una escopeta i després s’ha suïcidat a Valga. Segons les primeres hipòtesis dels investigadors, les morts s’han produït a la casa on vivien els dos devers les tres de l’horabaixa. Mitja hora més tard, un familiar que havia quedat per dinar amb el matrimoni s’ha acostat a l’habitatge en veure que no acudien a la cita i ha descobert els cossos. No constaven antecedents de denúncies per violència de gènere en aquesta parella.

Si les investigacions conclouen que es tracta de dos nous casos de violència de gènere ja serien 12 les dones assassinades a Espanya en aquest 2019 a mans de les seves parelles o exparelles.

10/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris