X

Publiquen guies turístiques i gastronòmiques perquè els infants coneguin el patrimoni de Mallorca

També hi ha puzles, jocs de cartes i de memòria, tots relacionats amb la cultura de Mallorca perquè grans i petits es diverteixin mentre aprenen

10/03/2019

Publiquen guies turístiques i gastronòmiques perquè els infants coneguin el patrimoni de Mallorca

I per donar a conèixer el patrimoni de Mallorca, una editorial ha tret al mercat guies turístiques i gastronòmiques per a infants a partir dels sis anys. Les publicacions estan pensades perquè els més petits gaudeixin més i millor de l’illa quan venen de visita.

El patrimoni de Mallorca, els seus monuments, tradicions i paisatges més emblemàtics a l’abast de tothom. Aquest és l’objectiu de Souvenir Edicions, que des de fa tres anys edita llibres i guies que van més enllà del sol i la platja.

Aquests llibres, que inclouen racons de Palma de la A a la Z, la cuina i rebosteria de l’illa estan escrits en català, en castellà, anglès i alemany, i no només els cerquen els estrangers.

A més del llibre i les guies també hi ha puzles, jocs de cartes i de memòria, tots relacionats amb la cultura de Mallorca perquè grans i petits es diverteixin mentre aprenen.

10/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris