X

Els líders repeteixen victòria a la segona etapa de l’Èpic Camí de Cavalls 360º

Roberto Sancho i Diego Arroyo dominen el trail running; els campions d'Espanya Adrià Noguera i Ricard Calmet, primers en BTT

09/03/2019

Els líders repeteixen victòria a la segona etapa de l’Èpic Camí de Cavalls 360º

Jornada de confirmacions la que ens ha ofert la segona etapa de l’Èpic Camí de Cavalls 360º. Els duets líders de la cursa a peu i en bicicleta de muntanya n’han reforçat la privilegiada posició, tot i que demà no es podran despistar.

La segona etapa ha estat la més llarga, tècnica i exigent d’aquesta cinquena edició de l’Èpic Camí de Cavalls 360º. Els guanyadors del primer dia han repetit victòria i han consolidat la primera posició. En la modalitat de trail running, el campions d’Espanya Roberto Sancho i Diego Arroyo s’han avançat en deu minuts als locals Álex Urbina i Javi Pons.

La història també s’ha repetit en bicicleta de muntanya, avui però sense tanta emoció. Els també catalans Adrià Noguera i Ricard Calmet han travessat els primers la meta. Però atenció, que el binomi de Cala Millor format pels germans Toni i Esteve Pascual anirà a totes fins al darrer quilòmetre. L’Èpic acaba demà, amb la tercera etapa entre Maó i es Mercadal.

09/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris