X

El CV Ciutadella femení, la referència de la nova secció masculina

El club fa feina per crear per a la pròxima temporada un equip federat masculí en categoria juvenil per competir a la Lliga interilles

08/03/2019

El CV Ciutadella femení, la referència de la nova secció masculina

Set anys després de la desaparició de l’equip sènior masculí i, per tant, sense cap equip federat masculí en competicions oficials, el Club Voleibol Ciutadella s’ha marcat nous reptes per a la propera temporada. L’objectiu és formar un equip masculí que pugui jugar la lliga interilles en categoria juvenil. En un club modèlic a l’Estat pel que fa a l’esport femení, la referència, per al grup de nois que s’han enganxat al projecte, són tot just les noies de l’Avarca de Menorca, que s’han acostumat des de fa moltes temporades a competir amb l’elit de l’esport en la màxima categoria nacional. Esportistes com n’Aina Pons, que ha estat escollida com a padrina de l’equip masculí, són ara el model.

Des de l’inici de l’any, el club ha aconseguit reunir un primer grup de 18 nois d’entre 15 i 19 anys, aproximadament, que entrenen dos dies per setmana. El mirall, les noies de l’Avarca de Menorca.

El voleibol és una de les federacions que agrupen més esportistes en categoria femenina en el conjunt del país, amb més del 75% de les llicències.

08/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris