X

Baixa incidència de la vaga a la justícia

08/03/2019

Baixa incidència de la vaga a la justícia

Normalitat divendres dematí als Jutjats de l’avinguda d’Alemanya de Palma. El seguiment de la vaga feminista ha estat baix. A les portes dels jutjats,  hem trobat alguna dona que no s’ha temut de la vaga general i diferències d’opinions entre les dones juristes.

Al jutjat de guàrdia sí que hi ha hagut seguiment de la vaga. Hi ha hagut absències de funcionàries del jutjat número 2. Al carrer, el transport públic funciona amb serveis mínims. Els cartells informen qualsevol passatger que s’hagi pogut despistar.

Les dones motoristes han près el centre de Palma. Han fet un recorregut reividicatiu des de Son Moix fins a la plaça de Cort. També s’ha demanat més visibilitat del sector femení del món de l’esport. L’equip de govern ha penjat a la façana de Cort la bandera de Palmadona, que reivindica la no discriminació a l’esport.

De cara al capvespre, les entitats que conviden avui a participar a la concentració de la plaça d’Espanya recorden que cal tenir en compte alguns dels talls de trànsit i que variaran els horaris del transport públic.

08/03/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris