X

‘Regals que no es van aprofitar’, per Tolo Ramón

L'anàlisi del partit Tenerife-Mallorca de divendres

23/02/2019

‘Regals que no es van aprofitar’, per Tolo Ramón

Mal partit, amb un empat agre, i regust de derrota. Certament, era un encontre propici per intentar guanyar lluny de Son Moix. Però això s’havia de fer. El rival ja duia quatre partits consecutius sense la capacitat de marcar gol. Per tant, era cabdal assegurar la porteria pròpia i fer créixer l’angoixa del Tenerife. Moltes oportunitats, en forma de regals, per fer-ho i no es va saber concretar. L’equip de Vicente Moreno va jugar amb foc fins que es va cremar en forma d’empat.


 IB3 videos  El Mallorca deixa escapar 2 punts a Tenerife

L’entrada del partit va ser correcta. Un gol d’Estupiñan va donar l’avantatge i la possibilitat aspra per al rival, però els mallorquins varen recular d’una manera exagerada. Els tres mig centres s’ajuntaren massa amb els centrals i la pressió tan retardada va ser una condemna continuada.

El Mallorca pràcticament no va tenir el control del partit en cap moment i el patiment de joc va ser una evidència. Però Dani Hernández, porter del Tenerife, es va obstinar a continuar fent obsequis. Aquesta vegada va ser en forma d’un accident que va aprofitar el davanter Budimir.

Amb dos gols per davant, semblava que el partit, amb un joc bastant dolent i només de contenció, podria ser suficient per tombar una victòria de visitant. Tampoc no va ser així. Els mallorquins es varen enrocar tant que pràcticament només jugaren la part defensiva del futbol. Això es va convertir en nombroses ocasions per al rival fins que, d’una manera justa, va rescatar un punt a la part final del partit.

Quan un equip juga tan enrere a les seves posicions i no té gaire possibilitat de contraatac, és candidat a encaixar un gol de qualsevol manera. En definitiva, lluny de Mallorca, es va tornar a veure un equip minvat i amb cert complex d’una inferioritat que no és real. Ara vindran dos partits a casa que podrien servir de catapulta a la classificació. Serà així?

23/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris