X

Gonzalo Gómez, fins ara coordinador de Nefrologia de Son Espases, durà el nomenament del nou cap del servei als tribunals

Continua la polèmica que ha generat l'elecció del nou cap de Nefrologia de Son Espases. Des del Govern defensen que el procés s'ha fet seguint la normativa no ho veuen així Podem i Partit Popular, que denuncien manca de transparència. Gonzalo Gómez, el fins ara coordinador del servei, ja ha avançat que el cas arribarà als jutjats.

19/02/2019

Gonzalo Gómez, fins ara coordinador de Nefrologia de Son Espases, durà el nomenament del nou cap del servei als tribunals

Gonzalo Gómez lamenta la manca de transparència en el concurs per designar el nou cap del servei de nefrologia de Son Espases. Després de quatre anys coordinant de manera provisional aquesta àrea, ara el càrrec passa a mans de Juan Manuel Buades. Una decisió, diu, que s’ha pres sense tenir en compte l’opinió del comitè assessor, que es postulava a favor seu. Ara, ja amb el nomenament oficial de Buades al BOIB, Gómez assegura que es prepara per impugnar-lo i dur el cas als tribunals. La consellera de Salut, però, defensa el procés d’elecció que s’ha fet -comenta-segons la normativa vigent.

Podem i del Partit Popular han mostrat també els seus dubtes davant aquest procediment.

Enmig de la polèmica, l’associació de malalts renals envia un missatge de tranquil·litat als pacients. Asseguren que el servei està garantit per a tothom.

De moment el nou cap de nefrologia, Juan Manuel Buades, es manté al marge de la discussió i declina fer declaracions.

19/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris