X

Can Coix celebra la quarta edició de la ‘Jornada Pagesa’

Els sous recaptats es destinaran al viatge de final d'estudis dels alumnes de sisè i a la remodelació del pati de primària

11/02/2019

Can Coix celebra la quarta edició de la ‘Jornada Pagesa’

Jocs tradicionals, dels que molts anomenen ‘de tota la vida’, van ser una part important de la Jornada. Els més demandats: les bitlles i endevinar quant pesa un senalló. Tot i que l’exhibició de tir amb bassetja també captà l’interès de més d’un jove assistent.

Els carros de barana tirats per cavalls i ponis van ser tota una aventura per als més petits de la casa. I més tranquils, els artesans, trenaven espart i mostraven tot el que amb temps, paciència i traça poden arribar a fer.

La jornada també va incloure música en viu de la mà d’una batucada femenina que arrancà el ritme de petits i grans. El relleu musical l’agafà la Colla Brisa de Portmany, que va mostrar instruments i vestits, i va fer gaudir els espectadors amb els seus passos.

La frita de polp i els bunyols serviren per recuperar les forces a l’hora de dinar. Aquesta quarta edició destinarà els sous recaptats a entrades i rifes per al viatge de final d’estudis dels alumnes de sisè, i a la remodelació del pati de primària.

11/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris