X

Productes ecològics de les Balears participen a la fira Biofach

El sector ecològic augmenta i ja ha crescut en els darrers 10 anys, un 400 per cent en àmbit mundial. Les Balears es troben a la setena posició pel que fa a la superfície agrícola útil, que es dedica a les explotacions Bio

10/02/2019

Productes ecològics de les Balears participen a la fira Biofach

Productes ecològics de les Balears participen la setmana que ve, del 13 al 16 de febrer, a Biofach, la fira més important del sector ecològic que se celebra a Nuremberg. Una oportunitat per donar a conèixer els queviures de les illes, tot i que enguany només en duen de Mallorca.

Es tracta d’aconseguir contactes i també que augmentin les exportacions a l’estranger, que coneguin el que aquí es conrea. Amb la marca Bio Illes Balears, sis productors de Mallorca duen a la fira tomàtigues, garroves, sal, espècies i oli de l’illa.

És la tercera vegada que les Balears hi participen, però no hi ha productors d’altres illes. Si bé la marca engloba tot l’arxipèlag, la intenció és que en les properes edicions hi vagin també empresaris del sector bio de Menorca, Eivissa i Formentera.

L’empresa d’espècies Crespí en canvi, torna a Biofach per tercer any. Una oportunitat de negoci que compartirà amb altres productors, tots en un mateix estand expositor.

 

10/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris