X

19 persones participen a les primàries de MÉS per Menorca per a les llistes del Consell i el Parlament

Manel Martí no repetirà com a diputat, ni Miquel Preto com a conseller, però la batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà, sí que vol ser consellera

08/02/2019

19 persones participen a les primàries de MÉS per Menorca per a les llistes del Consell i el Parlament

19 persones han presentat candidatura per formar part de les llistes de Més per Menorca al Consell insular i el Parlament balear.

La candidatura al Consell, que encapçalarà Maite Salord, compta amb 10 aspirants: el conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria; l’actual director insular de Cultura, Antoni Ferrer; la directora insular de Cooperació Local, Raquel Marquès; els regidors Josep Juaneda i Manuel Lora; Francesca Gomis, el jove Joan Giménez (Esquerra Republicana) i la batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà.

No repeteix l’actual conseller de Mobilitat, Miquel Preto que, no obstant, s’ha inscrit a la candidatura al Parlament.

La llista al Parlament serà liderada per l’actual diputat Josep Castells i secundada, en un ordre encara per decidir, per altres 9 aspirants: la també diputada Patricia Font; el regidor Oriol Baradad; l’exregidor Manuel Muñoz; el professor Damià Moll; l’educadora Fanni Riudavets; Francesc Pons Pérez; Maite Pons (Esquerra Republicana); i l’estudiant Óscar García.

Diumenge 17 de febrer se celebrarà la jornada electoral, amb seus de votacions a Ciutadella, Es Mercadal i Maó.

El dissabte dia 23, en una assemblea d’adherits, es comunicaran els resultats definitius i es donaran a conèixer els candidats.

08/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris