X

Els 30 cans que fa més temps que són a la canera de Son Reus

Dia 23 de febrer, l'Associació Peluditos ha organitzat una desfilada per evitar sacrificar-los

06/02/2019

Els 30 cans que fa més temps que són a la canera de Son Reus

Dia 23 de febrer, l’Associació “Peluditos de Son Reus” organitza una desfilada amb els 30 cans que fa més temps que són a la canera. Són els que més probabilitats tenen de ser sacrificats. D’aquesta manera, volen fer visibles aquests animals i intentar que trobin una nova família. I això no és tot: la tercera part dels beneficis es donaran a la família d’en Mario, un nin amb la malaltia de Winston Turner.

En, per exemple, Coco fa més de 120 dies que és a Son Reus. Va ser atropellat després que la seva família l’abandonés. Ell serà el primer que desfilarà d’aquí a dues setmanes… Com en Coco ho faran n’Àsia, que ja és la segona vegada que és al centre, o Kènia, una guapa mescla entre bòxer i pitbull.

Amb les darreres desfilades s’aconseguiren moltes adopcions. Serà a càrrec d’una de les associacions voluntàries que col·laboren amb la canera. La seva feina és la més important per aconseguir que, any rere any, baixin les entrades i augmentin les adopcions d’aquests animals a Son Reus. Ho fan traient el millor d’ells.

Un senzill passeig podrà tornar la vida a aquests cans, que poden ser sacrificats si no troben una família aviat.

06/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris