X

Damià Ramis i Maria Pallicer guanyen el Trail dels Fars i són nous campions de Balears

La tramuntana i el temporal marítim, protagonistes d'una edició èpica

03/02/2019

Damià Ramis i Maria Pallicer guanyen el Trail dels Fars i són nous campions de Balears

El Trail dels Fars ha necessitat d’un esforç heroic per part dels més de 700 participants per batejar els nous campions de Balears de l’especialitat. Damià Ramis i Maria Pallicer són els noms propis d’una edició marcada pel mal temps.

La tramuntana més autèntica ha donat la benvinguda als participants des del Far de Cavalleria. Ratxes de més de 80 quilòmetres han dificultat els primers trams als 208 corredors que han disputat el recorregut de 44 quilòmetres. Però per si no fos prou, a la vorera de la mar els atletes se les han hagut d’enginyar per superar les entrades d’aigua terra endins per mor de les onades, com ha estat en el cas de Binimel·là. El vent també ha dificultat la rebuda dels aficionats a la meta.

El guanyador del trail i campió de Balears ha estat el mallorquí Damià Ramis, que malgrat les inclemències ha marcat un temps notable de 3 hores 38 minuts i 16 segons. En dones, emotiva arribada de la menorquina Maria Pallicer, que s’ha estrenat en aquesta disciplina amb victòria i títol. Els atletes han completat el recorregut de la millor manera, posant bona cara al mal temps.

 

03/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris