X

L’antiga residència de Sa Nostra a Palma tornarà a obrir les portes el 2020

Les obres ja han començat i en acabar hi haurà 156 places disponibles

03/02/2019

L’antiga residència de Sa Nostra a Palma tornarà a obrir les portes el 2020

L’antiga residència de persones majors de Sa Nostra tornarà a obrir les portes l’any que ve, una dècada després de tancar per no complir la normativa. Després d’anys d’abandonament, finalment Bankia va cedir la gestió per 35 anys a l’empresa privada SAR Aquavitae, que ja ha començat les obres. Al 2020 ja hi haurà 156 places disponibles.

Fundada fa 45 anys, la residència de Sa Nostra a General Riera va ser tot un referent fins el seu tancament fa una dècada. El Grup SAR la va tancar perquè no complia la normativa. Desenes de persones majors varen haver de ser reallotjades a altres residències. Mentrestant, l’edifici es degradava de mala manera. A l’octubre de 2016 es varen desallotjar ocupes. Una dècada després, el malson va camí d’acabar. La mateixa companyia, SAR, ja fa les obres per rehabilitar l’emblemàtic edifici.

Tant els antics residents que encara són vius com altres persones majors han rebut amb il·lusió la possibilitat d’habitar una residència situada enmig de Palma.

El Govern de les Illes celebra també la notícia, ja que augmentarà les opcions de concertar places i satisfer d’aquesta manera la gran demanda existent.

03/02/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris