X

Sant Lluís prorroga el pressupost en no poder aprovar-ne cap per enguany per manca de majoria

Altres dos municipis de Balears, Calvià i Pollença, encara no han pogut aprovar tampoc els seus comptes

31/01/2019

Sant Lluís prorroga el pressupost en no poder aprovar-ne cap per enguany per manca de majoria

El batle des Migjorn, Pere Moll, que aquest dijous vespre sí podrà aprovar el pressupost tot i governar en minoria.

L’Ajuntament de Sant Lluís acorda aquest dijous en plenari prorrogar els pressupostos municipals de 2018 en no poder aprovar cap compte nou per enguany. La batlessa Montse Morlà governa en minoria des del mes d’abril i no ha pogut consensuar la seva proposta amb els grups del PSOE, el PI i el PP a l’oposició. Així que, per no haver-se de sotmetre a una qüestió de confiança, ha decidit estirar el pressupost del passat exercici fins a les eleccions de maig.

Els desacords polítics, els enfrontaments i, com a conseqüència, governar en minoria han provocat altres dos casos similars a Mallorca. Els ajuntaments de Calvià i Pollença tampoc no han pogut dur a ple encara els seus comptes de 2019.

En canvi, l’altre ajuntament de Menorca amb un govern en minoria, el des Migjorn Gran, sí que podrà aprovar aquest dijous el seu pressupost. Ho farà amb el suport, des de l’oposició, del Partit Popular. El batle expulsat del PSOE, Pere Moll, i l’únic antic regidor socialista que li dóna suport, Enrique Berlinghieri, tindran justament el vot en contra dels seus antics companys de partit.

31/01/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats