X

La pista d’atletisme de Maó estrena càmera de foto d’arribada

En pocs mesos sortirà de la seva precarietat, ja que renovarà també vestidors, il·luminació, graderies, gàbia de llençament i tanques d'obstacles

29/01/2019

La pista d’atletisme de Maó estrena càmera de foto d’arribada

Cada any creix més el nombre d’usuaris, federats o no, de la pista d’atletisme de Maó. Una infraestructura pública de més de 20 anys, però de caire supramunicipal que, amb menor rapidesa de la que voldrien els usuaris, comença a rebre la inversió necessària per dignificar l’estat de les instal·lacions. Pèssima en opinió dels que, fa uns pocs mesos, van protagonitzar una protesta pública.

Actualment s’estan construint nous vestidors, es renova la il·luminació i ja s’han instal·lat noves graderies. També està previst canviar la gàbia de llençament de disc o martell i substituir les actuals tanques d’obstacles, que estan podrides. Però, a l’espera d’aquestes actuacions, la millora més destacada ha estat l’estrena, aquesta mateixa setmana, d’una càmera de foto-arribada, que permetrà validar totes les marques, que fins ara no es podien homologar en haver d’agafar el temps de cada atleta mitjançant un cronòmetre manual. És l’eina necessària perquè la pista de Maó pugui acollir campionats oficials.

29/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris