X

Investiguen una dona que va provocar dos accidents a Santa Eulària mentre conduïa èbria

La conductora quadruplicava la taxa d'alcohol legalment permesa

26/01/2019

Investiguen una dona que va provocar dos accidents a Santa Eulària mentre conduïa èbria

Imatge d'arxiu.

Agents de la Policia Local de Santa Eulària han obert diligències com investigada per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit a una dona que va provocar dos accidents quan conduïa sota els efectes de l’alcohol.

Els accidents van tenir lloc ahir divendres, quan a les 17.45 hores els agents van ser alertats d’un vehicle accidentat en la rotonda d’entrada al municipi de Santa Eulària, segons ha informat el consistori en un comunicat.

En arribar, els policies van observar un vehicle amb danys de consideració en la part frontal i a la seva conductora intentant moure’l, però sense ser capaç de desplaçar-se fora de la via.

La dona va al·legar que un altre turisme la va envestir tot i que els testimonis contradiuen aquesta versió i asseguren no haver vist cap altre vehicle. A més, la conductora va demanar assistència mèdica per un suposat dolor en el coll que, posteriorment, els sanitaris van posar en dubte, ja que la conductora va canviar constantment la naturalesa i el lloc del dolor.

En les proves d’alcoholèmia, la conductora va donar un resultat de 0,96 mg/l.

Després de realitzar-li aquesta prova, els agents van rebre en aquell moment una comunicació de què minuts abans s’havia produït un altre accident de trànsit al carrer Rodríguez de Valcárcel amb dos vehicles afectats.

La marca, model i color del cotxe que l’havia provocat coincidien amb el Renault Megane sinistrat en la rotonda, igual que la descripció de la conductora que havia fugit.

La dona va admetre aquest primer accident i, finalment, l’etilòmetre va donar un valor de 1’06 mg/l, més de quatre vegades de la taxa legalment permesa.

26/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris