X

La tasca del cirurgià Antoni de Lacy el duu a la portada del National Geographic

El metge és pioner en cirurgia poc invasiva i treballa en l'aplicació de realitat virtual a la sala d'operacions

13/01/2019

La tasca del cirurgià Antoni de Lacy el duu a la portada del National Geographic

Que cirurgians i màquines d’Intel·ligència Artificial comparteixin dades a l’hora d’operar pacients o que les sales d’operacions es traslladin a la realitat virtual. Són innovacions compreses a la cirurgia 4.0, amb el mallorquí Antoni de Lacy com a capdavanter. La revista National Geographic li ha dedicat la portada aquest mes de gener.

Antoni de Lacy és, avui dia, un dels cirurgians més innovadors del món. Treballa entre Mallorca i Barcelona, ciutat on, segons afirma, va arribar per casualitat i on durant aquests anys ha treballat en un concepte nou de cirurgia, la quatre punt zero

Pioner en cirurgia poc invasiva, ara treballa en l’aplicació de la realitat virtual a la sala d’operacions

Les idees que ell i el seu equip defensen han estat recollides aquest mes de gener per la revista National Geographic. A més, des de fa temps dona suport a una plataforma sobre avanços en cirurgia perquè tothom tingui accés al coneixement, independentment de les capacitats econòmiques.

Afirma sentir-se cada vegada més mallorquí. I defensa el potencial de Barcelona com a ciutat d’excel·lència sanitària. Als polítics els demana més inversió en Salut i Educació, les grans perjudicades per les retallades.

13/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris