X

El pregó de Sant Sebastià demana que no hi hagi cap més dona morta per violència de gènere

Avui també música i ball amb els gegants de la Ciutat i el Drac de na Coca. I a la Plaça Major l'escriptora Caterina Valriu ha llegit el pregonet als infants i els ha convidat també a gaudir de les festes

12/01/2019

El pregó de Sant Sebastià demana que no hi hagi cap més dona morta per violència de gènere

Les festes de Sant Sebastià ja han començat a Palma. Els protagonistes de la sèrie d’IB3 Televisió “Mai neva a Ciutat” han estat els encarregats de llegir el pregó. Els que l’han sentit destaquen que ha estat original, reivindicatiu i amb tocs d’humor.

Molts palmesans i qualque turista s’han aturat avui a Cort per sentir el pregó que ha donat el sus a les festes de Sant Sebastià. Una posada en escena original, en clau d’humor i també molt reivindicativa. Les propostes més serioses: que no es matin més dones, habitatges dignes i llibertat d’expressió.

El públic ha aplaudit durant el discurs en més d’una ocasió. Ha entusiasmat el pregó i les demandes, qualcunes esbojarrades, com fer una rèplica de la Seu i dur-la al Polígon de Son Castelló, i així aconseguir que es descongestioni el centre de la ciutat, o soterrar el carril bici i fer-ne un per als turistes estrangers.

 

12/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris