X

Detingut a Maó un home vinculat amb l”operació Nul’ contra el narcotràfic

La Policia Nacional ha intervingut en el seu domicili 9 grams de cocaïna, 360 comprimits d'un fàrmac i 435 euros

09/01/2019

Detingut a Maó un home vinculat amb l”operació Nul’ contra el narcotràfic

Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional.

La Policia Nacional de Maó va detenir divendres passat a un altre dels integrants de la banda criminal dedicada a distribuir droga en el marc de l”operació Nul’, que a finals del passat novembre es va detenir a altres deu persones i es va intervenir 1.060 grams de cocaïna.

‘Nul’ és la major operació policial contra el crim organitzat dels darrers anys realitzada a Maó. L’entramat es dedicava a la distribució de droga entre traficants menors i en diferents punts d’oci juvenil de la localitat.

El detingut era membre d’un grup criminal compost en la seva majoria per ciutadans d’origen marroquí, els quals acudien per a proveir-se de la droga a individus d’origen colombià situats en un graó superior que introduïen la cocaïna a Menorca.

Els agents de la Policia Nacional van intervenir en el domicili de l’arrestat 9 grams de cocaïna, així com 360 comprimits d’un fàrmac, que el seu principal compost és el Clonazepam, i 435 euros.

En relació al fàrmac intervingut, des de la Prefectura Superior de les Balears de la Policia Nacional han indicat avui dimecres en un comunicat que es tracta d’un fort ansiolític, utilitzat en el mercat negre com una droga que, en els darrers anys, i principalment en països com el Marroc, barrejada amb haixix, és coneguda com ‘karkubi’.

Aquesta droga produeix forts efectes sobre els receptors cerebrals, amb la corresponent anestèsia emocional a més de gran agressivitat i sobreexcitació.

09/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris