X

Rafel Nadal: “No firmaria guanyar un grand slam i estar vuit mesos lesionat”

En una entrevista a IB3, afronta amb "molta il·lusió" la nova temporada prioritzant el bon estat físic per damunt dels èxits esportius

09/01/2019

Rafel Nadal: “No firmaria guanyar un grand slam i estar vuit mesos lesionat”

Rafel Nadal enceta l’any amb una entrevista a IB3 Televisió on ha mostrta la seva versió més reflexiva i relaxada. “No firmaria guanyar un grand slam a canvi d’estar vuit mesos lesionat”, assegura Nadal a l’hora de parlar de la nova temporada que comença després d’un any marcat per les lesions, però també per èxits esportius com la victòria de Roland Garros per onzena vegada. “El que és dur és tenir mal” explica un tennista amb notables ganes de tornar a competir. “Mantenir la il·lusió després de lesions mai no ha estat un problema per a mi; sempre tenc ganes de tornar i més quan vens d’una època amb més problemas dels que voldries”, argumenta.

En l’entrevista enregistrada al museu de la seva acadèmia, a Manacor durant aquestes festes i abans de partir cap a Austràlia, Rafel Nadal parla amb la periodista Marta Garcia sobre el futur i el passat més immediat i se sincera amb reflexions com aquesta sobre la derrota contra Djokovic a les semifinals de Wimbledon aquest estiu passat: “Aquesta derrota em va fer mal, però me’n va fer molt més haver-me de retirar a l’Obert d’Austràlia i a l’Obert dels Estats Units”.

09/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris