X

Els Reis d’Orient regalen il·lusió a la capital i els pobles de Mallorca

Molta il·lusió, nervis i felicitat per veure'ls de prop i gaudir amb les carrosses

06/01/2019

Els Reis d’Orient regalen il·lusió a la capital i els pobles de Mallorca

Els Reis arribaren puntuals a tots els racons de les Illes. Milers de nins i també majors sortiren als carrers dels pobles i ciutats per veure Ses Majestats. Molta il·lusió, nervis i felicitat per veure’ls de prop i gaudir amb les carrosses.

Els Reis d’Orient repartiren regals i alegria per tot Mallorca. S’han aturat als pobles de l’illa i hi han arribat en diferents transports, per exemple a Binissalem ho van fer per aire i en ultralleuger. Una gran sorpresa per als qui els reberen a l’aeròdrom.

Les carrosses han recorregut els carrers de Santa Eugènia. Els nins han frissat per rebre els regals, i tots han assegurat que durant l’any s’han portat molt bé.

Un altre racó de Mallorca on s’ha viscut una nit màgica ha estat a Consell. La cavalcada va recórrer els carrers i multitud de persones varen sortir per veure els Reis i tota la comitiva. Molta música, ball i bon ambient. Els Reis sortiren a saludar la gent del poble des de la balconada, i els nins recordaven tot el que han demanat.

Però la cavalcada més multitudinària ha estat la de Palma. Devers 100 mil persones gaudiren amb les carrosses, 13 en total, i de temàtica floral. Un capvespre per sortir amb la família i passar-ho bé. La primera aturada va ser el Moll Vell, Ses Majestats arribaren en vaixell i s’atracaren a saludar els nins.

La cavalcada acabà al balcó del casal Solleric, els Reis saludaren la gent i s’acomiadaren per començar a repartir regals per les cases de Palma.

06/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris