X

La Policia investiga la mort d’un resident del geriàtric de Maó

L'home, de 89 anys, es va precipitar de l'escala del tercer pis, quan hi havia 9 auxiliars i enfermers acompanyant els 85 interns

04/01/2019

La Policia investiga la mort d’un resident del geriàtric de Maó

La Policia Nacional investiga la mort d’un home al geriàtric municipal de Maó, que es va precipitar de l’escala del tercer pis de la residència. L’home tenia 89 anys i anava en cadira de rodes. Els fets van succeir devers les 5 del capvespre, a l’edifici del Cós de Gràcia.

Segons les fonts consultades, l’intern va accedir a la zona de les escales a través de la porta contraincendis. I, per causes que s’estan investigant, es va precipitar i morí. Quan el personal que treballa a l’edifici el localitzà, ja no es va poder fer res per salvar-li la vida.

En aquell moment hi havia 8 auxiliars de geriatria i una infermera fent feina a la residència. És la plantilla de guàrdia que, en tot moment, acompanya els 85 residents que hi ha al Geriàtric.

La Policia Nacional ha començat a prendre declaracions per tal d’investigar les circumstàncies de la mort, que l’ajuntament atribueix inicialment a un accident intencionat. De fet, els responsables municipals declinen pronunciar-se públicament per respecte a la família, almenys mentre la investigació no acabi d’esclarir els fets.

04/01/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats