X

El Partit Popular de Maó demana a l’Ajuntament replantejar el projecte de Conservatori a la Sala Augusta

De moment el Govern ha tret a exposició pública el projecte. L'infraestructura tindrà un cost aproximat de 7,9 milions d'euros

04/01/2019

El Partit Popular de Maó demana a l’Ajuntament replantejar el projecte de Conservatori a la Sala Augusta

El Partit Popular de Maó demana a la batlessa Conxa Juanola, replantejar el projecte del Conservatori de la localitat a la Sala Augusta. El partit diu que el Conservatori costarà 1,5 milions als maonesos i un 1,5 milions als menorquins.

A més, el PP també critica l’ubicació ja que recorda que els pares van escollir en una votació situar la infraestructura en un solar al costat del pavelló esportiu municipal.

De moment el Govern ha tret a exposició pública el projecte. El nou edifici tindrà tres plantes i gairebé 3.000 metres quadrats.  Hi haurà aules d’ensenyament no instrumentals, de cambra i col·lectives. També aula d’orquestra, una sala polivanet i cabines d’estudi, a més d’un nou auditori amb escenari de 100 metres quadrats i aforament de 400 seients. L’auditori s’ubicarà a l’espai del pati d’entrada i al soterrani, que es preveia com aparcament al projecte de 2011. El PP critica també l’ubicació del soterrani. El pressupost aproximat de les obres del nou Conservatori està fixat en 7,9 milions d’euros.

04/01/2019

Disculpau, els comentaris es troben tancats