X

Les protestes veïnals forcen l’Ajuntament de Palma a augmentar les subvencions a participació ciutadana

Cort modificarà els comptes i augmentarà les subvencions en 110.000 euros

27/12/2018

Les protestes veïnals forcen l’Ajuntament de Palma a augmentar les subvencions a participació ciutadana

Les protestes veïnals han marcat el darrer ple de l’any a l’Ajuntament de Palma. L’equip de govern ha aprovat els pressuposts per a l’any que ve, de 417 milions d’euros, i davant les pressions de les associacions de veïnats, s’ha compromès a augmentar la partida per a participació ciutadana en 110.000 euros.

Els veïnats ho consideren insuficient i diuen que la viabilitat de les associacions i els treballadors estan en perill. L’oposició també ho ha criticat.

Els qui se senten traïts per l’Ajuntament són els veïnats de Son Puig, els quals han reclamat una solució al consistori, que compleixi amb el pactat i sufragui el canvi de traçat de la línia d’alta tensió. El regidor José Hila ha confirmat que els informes desfavorables dels tècnics fan impossible aquest pagament.

Una altra protesta ha estat la dels treballadors de les escoletes. Reclamen un conveni col·lectiu al més ajustat possible a les seves necessitats.

Els defensors de la falca verda, per la seva banda, han assistit al ple per reivindicar més zones pel lleure dels ciutadans.

27/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris