X

Duel fratricida a la Copa del Rei de vòlei

Ushuaïa Eivissa i Urbia Palma es jugaran l'accés a semifinals mentre que l'Avarca Menorca s'enfrontarà a l'Alcobendas a la Copa de la Reina

26/12/2018

Duel fratricida a la Copa del Rei de vòlei

Hi haurà derbi balear a la Copa del Rei de voleibol. Ushuaïa Eivissa i Urbia Palma s’enfrontaran a quarts de final. Qui guanyi passarà a semifinals on espera el Terol, qui perdi quedarà eliminat. Serà, per cert, el partit inaugural d’una edició que es disputarà a Melilla del 7 al 9 de febrer. Enguany, ja s’han enfrontat una vegada. Va ser al novembre passat, en partit de lliga, al pavelló Es Viver. Aquell dia, l’Ushuaïa se’n va dur la victòria per 3 sets a 1.

També l’Avarca de Menorca ja té rival per al seu debut a la Copa de la Reina. Les menorquines s’enfrontaran a l’Alcobendas a la ronda de quarts de final. Seran les encarregades de donar el sus a la competició que es disputarà a Las Palmas entre el 22 i el 24 de febrer. L’equip de Bep Llorens aconseguí la classificació matemàtica dissabte passat davant el Lugo, a la darrera jornada de la primera volta. A la Lliga, les menorquines varen perdre 3-1 a la pista de les madrilenyes.

26/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris