X

Un incendi crema 3 cotxes i dues motos en un aparcament a Eivissa

És el segon incendi declarat en un aparcament d’un edifici d’Eivissa en una setmana,

07/12/2018

Un incendi crema 3 cotxes i dues motos en un aparcament a Eivissa

Entre 50 i 60 veïns han hagut de ser desallotjats a primera hora del dematí d’avui divendres per un incendi declarat en l’aparcament d’un edifici situat al final del carrer Sant Cristòfol d’Eivissa, devora el col·legi Portal Nou.

Segons ha informat l’Ajuntament de Vila, un veí ha resultat ferit lleu per la caiguda d’un tros d’enderroc sobre un peu i ha hagut de ser atès per l’ambulància del Servei d’Emergències 061.

El foc, declarat en l’aparcament de la primera planta de l’immoble, ha destruït tres cotxes i dues motos i ha afectat a altres dos cotxes per radiació tèrmica, segons han explicat fonts dels Bombers d’Eivissa, on s’ha rebut l’avís de l’incendi a les 06.45 hores.

A causa de la intensa fumera provocada pel foc, la Policia Local d’Eivissa ha ordenat el desallotjament als veïns de les tres escales de l’immoble situat sobre l’aparcament. Nou efectius de bombers s’han desplaçat al lloc amb tres vehicles i han donat per controlat el foc passades les 07.30 hores. Els veïns han començat a tornar a les seves cases devers les 08.00 hores.

És el segon incendi declarat en un aparcament d’un edifici d’Eivissa en una setmana, després que diumenge passat una embarcació cremés a la zona d’estacionament intern d’un immoble de Cala de Bou, provocant sis ferits, un greu per cremades, i l’evacuació de 200 veïns.

07/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris