X

Gonzalo Espino, nou cap de la Policia Nacional de Balears

Avui dematí ha pres possessió del seu càrrec el nou cap de la policia nacional de Balears. Gonzalo Espino té clars els seus objectius com a nou responsable de l'entitat. Entre les seves prioritats hi ha la de posar fi a la violència masclista i aprofundir en la col·laboració entre cossos policials

03/12/2018

Gonzalo Espino, nou cap de la Policia Nacional de Balears

El nou cap de la Policia Nacional a les Balears, Gonzalo Espino, té com a objectiu principal la lluita contra la violència masclista. No vol que es tornin a repetir imatges com les del passat 15 de novembre i assegura que les víctimes necessiten més protecció.

Espino és conscient que la població es multiplica en els mesos d’estiu i afirma que la seguretat ha de ser un valor afegit per ajudar a la prosperitat dels habitants de les illes. Per això, tenen també com a objectiu preferent la lluita contra el tràfic de drogues.

Una eina per aconseguir aquests objectius, segons Espino, seria la col·laboració i cooperació entre els diferents cossos policials a les illes per prestar un millor servei als ciutadans.

03/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris