X

El PP reclama Armengol que exigeixi una tarifa màxima en els vols

La presidenta diu que el Govern no ha mirat cap a un altre costat davant la pujada del preu dels billets d'avió a la Península

27/11/2018

El PP reclama Armengol que exigeixi una tarifa màxima en els vols

El portaveu del Partit Popular, Biel Company, ha reclamat a la presidenta Armengol que exigeixi una tarifa màxima al Govern de l’Estat i a la Unió Europea. La cap de l’Executiu ha enumerat totes les accions que s’han emprès davant l’augment del preu dels bitllets a la Península arran de l’entrada en vigor del 75 per cent de descompte.

El nou Règim Especial per a les Balears ha tornat a ser motiu de debat. El PP ha recordat a la presidenta que falten 4 dies perquè acabi el termini del mes de novembre que es va fixar el Govern per tancar un acord amb Madrid. El portaveu d’El Pi ha subratllat que el REIB només serà vàlid si augmenten les subvencions al transport de mercaderies com a les Canàries, Ceuta i Melilla.

La cambra ha aprovat la modificació de la llei del comerç amb els dos únics vots en contra de Ciutadans perquè tornin les rebaixes regulades. És una primera passa perquè el Congrés dels Diputats haurà de ratificar aquesta iniciativa.

27/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris