X

Els cost de volar a Menorca per als no residents: 460 euros per un trajecte des de Barcelona

L'encariment dels bitllets amb el nou descompte dificulta l'arribada de turisme nacional, que també ha de pagar més per allotjar-se

27/11/2018

Els cost de volar a Menorca per als no residents: 460 euros per un trajecte des de Barcelona

L’informe de la patronal de les agències de viatges, al qual ha tingut accés IB3 Notícies, contraposa el cas de Vueling, que ha apujat les seves tarifes un 38 per cent de mitjana, amb el d’altres companyies, com Ibèria, que els han incrementat només un 9%. Si els residents amb prou feines han vist abaratits els preus, la situació és especialment sagnant per als no residents. El darrer vol per aquest diumenge des de Barcelona costa 460 euros sense descompte.

En els darrers tres mesos de la temporada turística, els turistes nacionals han incrementat la seva despesa en allotjament, respecte dels mateixos mesos del 2017. Al setembre la pujada va ser del 24 per cent respecte del mateix mes de l’any passat. En contraposició, la despesa en transport dels turistes estrangers que visiten Menorca va davallar un 17 per cent i un 12 per cent en allotjament.

Si l’augment del descompte aeri en els vols interilles ha fet augmentar un 30% el nombre de passatgers en les rutes locals, no ha passat el mateix amb la principal porta d’entrada a la Península, l’aeroport del Prat, que només ha crescut un 4 i mig per cent.

27/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris