X

S’aturen cinc desnonaments en una setmana a Mallorca

De moment, els inquilins disposen de més dies per continuar en els seus habitatges, però la incertesa els amoïna

25/11/2018

S’aturen cinc desnonaments en una setmana a Mallorca

Com a resultat de la mobilització social, aquesta setmana s’han aturat i ajornat a Mallorca cinc desnonaments, gràcies a la pressió de la plataforma STOP Desnonaments. Tot i això, encara hi ha famílies pendents d’abandonar la seva casa i sense saber on aniran a viure.

El jutge encara pot tirar endavant l’ordre. De moment, els inquilins disposen de més dies per continuar en els seus habitatges, però la incertesa els amoïna. És el cas d’Hugo i la seva família. Per manca de feina es va endarrerir en el pagament del lloguer, però ara ja està al dia dels terminis. El propietari, tot i això, vol que marxi.

Des d’STOP Desnonaments, l’hi han assessorat, i si bé el contracte de lloguer va vèncer el passat octubre, automàticament s’ha renovat. La plataforma durà el cas a Nacions Unides perquè, asseguren, que es vulneren els seus drets. Des que es va crear la plataforma, fa dos anys, no han aturat d’ajudar i assessorar la gent, que per diverses circumstàncies no poden pagar el lloguer. STOP Desnonaments té previst constituir nuclis estables de la plataforma a altres municipis com Inca i Llucmajor.

 

 

25/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris