X

La Penya Esportiva segueix com a líder de Tercera

Després de superar 0-1 el Platges de Calvià

17/11/2018

La Penya Esportiva segueix com a líder de Tercera

A Tercera, la Penya Esportiva continua com a líder de la categoria després d’imposar-se avui al Platges de Calvià. Els pitiüsos han guanyat per 0 a 1, gràcies a un gol de Jaume Vidal al minut 23 de partit. És la primera derrota a casa de la temporada del conjunt de Carlos Martínez, cinquè a la classificació.

A tres punts del líder segueix de ben a prop l’Alcúdia, que avui ha guanyat davant el Santa Catalina. Els de Pep Barceló s’han imposat per 1 a 3. Roberto Sierra al minut 23 ha encetat la llauna amb un golàs. Era el 0 a 1 per l’Alcúdia. A la represa arribava un altre míssil, obra de Castro. En només tres minuts es posaven 0 a 3 amb aquest gol de Cabezas. Lass ha marcat el de l’honor per al Santa Catalina, setè a la classificació.

Al derbi pitiús de la jornada, empat a dos entre el Sant Rafel i el Club Esportiu Eivissa. Pau Pomar ha avançat els de Vila a la mitja hora de partit, però tot just a la darrera jugada abans del descans, Pacheta ha igualat el marcador. Just en començar el segon temps, Cristian Terán ha tornat a avançar l’Eivissa amb un gran gol de falta. Però a l’equador de la segona, el pitxtixti blau, Diego, ha fet de penal el dos a dos definitiu. L’empat fa enfora el Club Esportiu Eivissa de la zona de play-off.

Victòria 2 a 0 del Binissalem davant el Mercadal. Pere Vadell no s’ha estrenat amb bon peu a la banqueta dels menorquins. Riki ha fet el primer al minut 37. I ja a la segona part, al 73 de partit, Forteza ha fet el 2 a 0 definitu. El Mercadal és penúltim amb 4 punts, mentre que el Binissalem se situa a la zona mitja amb 19 punts.

També s’han jugat Manacor 1 – 2 Mallorca B, Son Cladera 1 – 2 Felanitx i Santanyí 3 – 1 Llosetense

17/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris