X

Convocada una concentració a Palma en repulsa al crim masclista

Serà avui, a partir de les 20 hores, al passeig del Born

17/11/2018

Convocada una concentració a Palma en repulsa al crim masclista

Imatge d'arxiu. /EUROPA PRESS

El Lobby de Dones ha convocat per a avui, a partir de les 20 hores al passeig del Born, una concentració en repulsa per l’assassinat d’una dona de 36 anys aquest divendres per la seva exparella a Palma.

L’entitat ha manifestat la seva consternació per l’assassinat i ha assenyalat que “el rebuig social ha de ser màxim”.

L’assassinat masclista va ocórrer cap a les 16.50 hores, quan un home de 45 anys ha apunyalat en el tòrax la seva exparella de 36 a una tenda de mobles de Palma, on feia feina com a caixera.

L’Ajuntament de Palma ha convocat un minut de silenci dilluns que ve al migdia a la plaça de Cort com a condemna del crim. Avui mateix, a les 12 hores, el Govern ha fet un minut de silenci davant el Consolat.

Les institucions de les Illes han manifestat el seu condol a la família i la seva condemna unànime a l’assassinat.

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha manifestat després de l’assassinat que són “moments de dolor i de ràbia”. “Els meus pensaments estan amb els familiars i amics de la víctima. Les paraules no arriben a expressar els sentiments davant aquests fets”, ha dit a Twitter.

L’Ajuntament de Palma ha emès un comunicat en el qual condemna “rotundament” l’assassinat i expressa les seves condolences als familiars i amics de la víctima.

La Delegació del Govern a Balears ha condemnat el crim i ha expressat també el seu condol i dolor.

El Consell de Mallorca també ha expressat la seva condemna a l’assassinat masclista, ha manifestat les seves condolences a la família i amics de la víctima i ha activat el protocol de dol.

Hi havia denúncia prèvia per assetjament

Aquest matí el centre comercial de venda de mobles del carrer d’Aragó ha estat tancat al públic. És el lloc on varen matar la dona, empleada del comerç, que ja havia presentat denúncia per assetjament. El detingut passarà possiblement a disposició judicial dilluns.

 

 


 Presumpte feminicidi a Palma: un home apunyala la seva exparella a Conforama

17/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris