X

S’estrena a Palma una obra inacabada del compositor rus Mussorgsky

La interpretarà aquest vespre el Quirós Piano Duo dins el festival que arrenca al Centre de Cultura Sa Nostra

14/11/2018

S’estrena a Palma una obra inacabada del compositor rus Mussorgsky

Música de cambra, compòsta pels grans autors clàssics de la història. Aquesta és l’aposta de la primera edició del Festival Internacional de Música George Sand, que arranca avui vespre al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma. El certamen es presenta amb dues primícies. Per una banda, la presentació d’un nou CD i, per l’altra, l’estrena d’una obra que es creia perduda. Al concert d’aquest vespre, serà la primera vegada que es pot escoltar, a Palma, la sonata per a piano a 4 en Do major del compositor rus Mussorgsky. Una obra que es creia perduda, però que s’ha recueprat recentment. Es tracta d’una composició inacabada de dos moviments.

El Quirós Piano Duo serà l’encarregat d’obrir el Festival Internacional de Música de George Sand. El programa d’avui es completarà amb peces de Debusí i Schubert, entre d’altres. El festival programa 3 concerts més fins a finals de novembre, protagonitzats per música de cambra d’autors clàssics.

Divendres, actuarà dins el festival el reconegut pianista italià Doménico Codispoti. La formació mallorquina Harmonie du Soir Ensemble ha escollit el marc d’aquest festival per presentar el seu nou disc, un CD amb les obres més importants de Mozart i Beethoven escrites per a quintet.

Tancarà el festival l’actuació el contrabaixista Joaquín Arrabal. Actuarà com a solista, una aposta que sorprendrà el públic, segons els organitzadors, i ho farà conjuntament amb la pianista María Alonso-Allende.

14/11/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris