Platges i Alcúdia comparteixen lideratge a la Tercera Divisió

Els calvianers varen empatar a casa de l'Esporles i l'Alcúdia s'imposà al Mallorca B

21/10/2018

El Platges de Calvià va veure perillar el lideratge després que Ilias avançàs l’Esporles al minut 43. Però al segon temps, Chus Seco firma l’UN a UN definitiu que deixa els calvianers primers amb 24 punts.

Un empat que permet a l’Alcúdia ser colíder després de guanyar a casa per 2 a 1 contra el Mallorca B, ara tercer. Al minut 34, Tià Sastre pressiona el porter Boison Winney, que es fa un embolic amb la pilota i comet penal sobre el jugador de l’Alcúdia. César no falla. A la segona meitat, una altra pena màxima va permetre al filial mallorquinista empatar el partit per mitjà d’Andreu. Però al minut 82, aquesta falta llençada per Marc Orell va donar els tres punts als de Pep Barceló.

El Poblense, quart classificat, va protagonitzar la golejada del dissabte amb un 5 a 0 al Son Cladera. Nico Rubio va obrir la llauna en el 16. Dos gols de Dani Plomer varen posar terra de per mig al primer temps. Ja a la segona part, un doblet del menorquí Aitor Pons va tancar el festival golejador a sa Pobla.

També hi va haver pluja de gols a l’Eivissa – Sóller. Els pitiüsos varen guanyar per 4 a 0. Winde i Juan Carlos varen avançar els eivissencs a la primera meitat. A la represa, Adrián Ramos i un altre pic Juan Carlos certificaren la victòria.

El Felanitx de Jaume Mut va empatar a UN a casa contra el Manacor. Julià Maimò avança als locals al final del primer temps i Barbon, de penal, marca l’empat definitiu pels manacorins al darrer minut de partit.

Els altres resultats d’ahir són Santanyí 0 Ferriolense 1 i el Murense 0 Llosetense 0.