X

UE Eivissa i Atlètic Balears cercaran demà un triomf a Segona B

Els pitiüsos, en directe per IB3, cerquen retrobar-se amb la victòria davant el Recreativo de Huelva

29/09/2018

UE Eivissa i Atlètic Balears cercaran demà un triomf a Segona B

Salutació personalitzada a tots els jugadors en botar a la gespa. Una mostra de la transcendència del que ve demà. L’Eivissa necessita guanyar ja després d’una setmana moguda, amb l’arribada d’Andrés Palop a la banqueta.

Iosu Villar era un fix al mig del camp de Ñoño Méndez i ara espera ser-hot ambé amb Palop. El seu equip rebrà el Recreativo en una situació delicada. La UD acumula quatre partits sense guanyar i està en posició de promoció de descens. Palop té feina per endavant…

El nou tècnic només ha tengut tres entrenaments per començar a canviar el destí dels blaus. El primer objectiu? Acabar amb la sequera golejadora.

Si hi ha gols o no, ho veurem aquí, a IB3.

I també demà a les 12 del migdia, l’Atlètic Balears juga a Son Malferit contra el Conquense, un dels nouvinguts a la segona divisió B. Els blanc-i-blaus volen tornar a trobar el camí de la victòria després de tres jornades sense guanyar. El conjunt manxec, per part seva, ha sumat 7 dels 15 punts disputats. Manix Mandiola té tota la plantilla a la seva disposició, inclòs Adrián Hernández, que ja té l’alta mèdica.

29/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris