X

Torra insiteix en restituir Puigdemont i les lleis suspeses pel Constitucional

Durant la presentació del pla de govern, Torra ha anunciat la creació d'un fòrum que debati els continguts d'una eventual Constitució catalana

25/09/2018

Torra insiteix en restituir Puigdemont i les lleis suspeses pel Constitucional

El president de la Generalitat catalana, Quim Torra, ha presentat el pla de govern per aquesta XII legislatura. Aspira a un mandat de 4 anys, i ha marcat com a objectius la restitució de Carles Puigdemont i la recuperació de les lleis  aprovades la legislatura anterior i suspeses pel Tribunal Constitucional. També aposta per fer una “diada reivindicativa de la victòria”, ha dit, de l’1 d’octubre.

Torra ha destacat que estem davant d’una legislatura”excepcional” marcada per l’aplicació de l’article 155 durant set mesos: “Els efectes del 155 són més profunds del que pensàvem.Sobretot per als més vulnerables”.Va paralitzar més de 17.000 expedients, ha dit.

Ha remarcat que”la repressió no s’ha aturat”i que, ara “cal restituir el president Puigdemont”.

El president de la Generalitat ha anunciat que, abans del 15 d’octubre, espera que ja estigui en marxa un”Fòrum Cívic, Social i Constituent”, que s’encarregarà de debatre els continguts d’una eventual Constitució de Catalunya.

25/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris