X

Tres agents cíviques vetllen perquè es compleixin les ordenances de Santa Eulària

Són tres dones aturades de llarga durada que han trobat feina gràcies al Programa Visibles

25/09/2018

Tres agents cíviques vetllen perquè es compleixin les ordenances de Santa Eulària

L’Ajuntament de Santa Eulària té des de juliol tres agents cíviques que ajuden als veïns a acomplir les ordenances. Són tres dones, aturades de llarga durada, que han trobat feina gràcies al Programa Visibles, una iniciativa del Servei d’Ocupació (SOIB) que es nodreix amb fons del Ministeri de Treball.

María José Sánchez és una valenciana que va treballar deu anys de policia local a la seua ciutat. Fa dos anys va arribar a Santa Eulària, va ser mare i no ha pogut reincorporar-se al mercat laboral. L’oportunitat de fer d’agent cívica li permet donar un cop de mà al dia a dia del poble. Cada matí acudeix a la porta del col·legi Sant Ciríac per vigilar que els cotxes dels pares dels alumnes no aparquin a la parada dels busos escolars. Aquí comença un matí ple de tasques.

Amb les seves companyes Mari Carmen Fernández i Marta Patricia Yepes, María José recorr de dalt a baix Santa Eulària intentar millorar la convivència. Sovint paren pel passeig Marítim per recordar als ciclistes que no poden pedalar per aquesta zona reservada exclusivament als vianants. Aquestes tres agents faran feina fins al gener. Amb l’empenta moral d’aquests mesos, creuen que el 2019 serà l’any en què trobaran un lloc de feina estable.

25/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris