X

Expedienten el restaurant de Cathy Guetta per alterar el medi amb un vessament d’arena

L'empresa, ubicada a la platja de Talamanca, hi ha posat arena de sílice

24/09/2018

Expedienten el restaurant de Cathy Guetta per alterar el medi amb un vessament d’arena

L’Ajuntament d’Eivissa ha obert un expedient d’infracció al restaurant de platja de Cathy Guetta per moviment de terres. El motiu: ha posat a la platja de Talamanca arena de sílice. Els ecologistes denuncien que no és l’únic i que molts negocis com aquest alteren el litoral.

És una arena molt fina, de sílice, feta de roca triturada. L’ha posat el restaurant de Cathy Guetta a Talamanca. L’Ajuntament d’Eivissa li ha obert un expedient per moviment de terres i han informat el Consell perquè també intervingui ja que es tracta d’una infracció en sòl rústic. Els ecologistes recorden que no es pot alterar el domini públic amb un vessament d’arena.
Aquest local ja comptava amb un altre expedient per posar elements no autoritzats a la platja, com ara decoració i taules i cadires, tot i que ja ha començat a retirar-los. Els ecologistes alerten que molts restaurants de platja alteren el litoral. Els agents de Medi Ambient també han notificat en nombroses ocasions l’alteració del terreny que es produeix a un altre restaurant de platja situat a cap del Falcó, al Parc Natural de ses Salines.

24/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris