X

Alliberades 10 dones a Màlaga que eren obligades a exercir la prostitució

A l'operació s'han detingut 15 persones i s'ha desarticulat una organització criminal que estava dirigida per 2 dones

23/09/2018

Alliberades 10 dones a Màlaga que eren obligades a exercir la prostitució

La Policia Nacional ha alliberat 10 dones que eren prostituïdes a Màlaga. L’operació, en què s’han detingut 15 persones, ha permès desarticular una organització criminal d’origen nigerià, i que era dirigida per dues dones.

Màlaga ha estat l’escenari d’una nova operació policial contra el tràfic de blanques, que ha acabat amb deu dones alliberades després d’haver estar obligades a prostituir-se, i 15 persones detingudes. Les víctimes eren captades a Nigèria i traslladades per diverses rutes fins a Màlaga, on eren prostituïdes per clubs de tota la província.

La investigació va començar al final de 2017 gràcies a la declaració d’una víctima. L’organització criminal estava liderada per dues dones: una que captava les joves a Nigèria, i una altra a Espanya que s’encarregava de l’organització a Màlaga. Enguany, ja s’han duit a terme més de 500 operacions contra l’explotació sexual.

Gràcies a aquestes operacions, 223 dones han estat alliberades enguany, i també s’han identificat i alliberat 20 menors d’edat.

23/09/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris