X

Passen a disposició judicial els tres assaltants de la finca de Porreres

Els presumptes autors de l'assalt han pres declaració al jutjat de Manacor

28/02/2018

Passen a disposició judicial els tres assaltants de la finca de Porreres

Els tres presumptes assaltants a la finca de Porreres han passat aquest dimecres a disposició judicial al Jutjat de Guàrdia 1 de Manacor. Ho han fet per separat. Primer ha arribat en un cotxe camuflat Freddy, el germà bessó de Mauricio, l’assaltant que va morir d’un tir del propietari del xalet. Ell va ser qui es va entregar a la Guàrdia Civil dilluns passat, en sentir-se encerclat pels agents.

Poc després han arribat al Jutjat Marcos i José Antonio, els dos veïnats de Campos que foren detinguts dilluns capvespre. Als tres els imputarien els delictes de robatori amb violència i també d’agressió. Serà, però, el jutge qui determinarà els delictes o els deixarà en llibertat.

Mentrestant, el propietari del xalet assaltat continua recuperant-se de les ferides a l’Hospital de Manacor. Aquest dimecres ha estat traslladat a l’Hospital d’Inca per fer-li una ressonància. La seva recuperació és molt important, ja que no serà fins que se li donin l’alta hospitalària quan la Guàrdia Civil li prendrà declaració. El seu testimoni és clau per esclarir els fets ocorreguts en aquesta casa de Porreres dissabte passat.

28/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris