X

Atlètic Balears, Formentera i Penya volen escapar del descens

Manix Mandiola cercarà el seu primer triomf a la banqueta blanc-i-blava en la visita a un rival directe, l'Olot

17/02/2018

Atlètic Balears, Formentera i Penya volen escapar del descens

Mandiola cercarà la primera victòria en el segon partit a la banqueta blanc-i-blava. Els balearicos viatgen a Olot per enfrontar-se a un rival directe per la permanència. Els catalans ocupen lloc de promoció amb tres punts més que l’Atlètic Balears.

Partit vital per al conjunt de Mandiola que podreu seguir en directe a IB3 Televisió. Carl Klaus és la principal novetat a la convocatòria i entra a una llista per primera vegada aquest 2018. No viatgen els lesionats Sergio Sánchez i Alberto Villapalos.
Amb necessitat de sumar de tres en tres també hi ha el Formentera. Com l’Atlètic Balears, els de Juan Arsenal ocupen posició de descens, però amb tres punts més que els mallorquins. Serà el tercer partit en una setmana per als formenterers, després de l’empat aconseguit al Collao i la derrota per 3 a 0 en el partit ajornat davant l’Ontinyent. El porter Lindhart encara no té el trànsfer per enfrontar-se al Cornellà, mentre que Quico, Omar, Dailos i Fobi són baixa per lesió.

Amb urgències afronta també la jornada la Penya Esportiva Santa Eulària, que viatja a Sabadell com a penúltim, amb els mateixos punts que l’Atètic Balears, però en clara línia ascendent amb tres victòries, dos empats i només una derrota en les darreres sis jornades. Marc Fraile i Raul Gomez no han entrat a la convocatòria.

17/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris